Gratis frakt
og prisgaranti
Ring oss alle dager 09 - 23 35 01 47 50 Send e-post
Åpningstider Hverdager 09 - 17 / Lørdag 10 -15.
Logo Møbelmann1
Ring oss alle dager 09 - 23 35 01 47 50

Om butikken

Møbelmann1 AS er en veletablert butikk på Notodden. 1100m2 fullt med kvalitetsmøbler fra kjente leverandører som blant andre Svane®, Brunstad®, Top-Line, Kvande og Nordvik, Kleppe, Tonning og Stryn, Hovden, FormFin, Torpe, Casø og HC-Tæpper.

Vår forretningsidé og mål er å kunne levere kjente merkevarer til markedets laveste pris fraktfritt hjem til deg. Vi har kuttet ned på antall leverandører og satser stort på de beste. Vi har som landets eneste forhandler prisgaranti på alle varer vi selger. Prisgarantien gjør deg som kunde trygg på at du betaler riktig og lavest mulig pris på ditt nye møbel. Dette gjør Møbelmann1 svært konkurransedyktig mot de store møbelkjedene. Grunnen til at vi kan være så billige på blant annet Svane® madrasser som har blitt vårt spesialfelt er at vi satser på kun på en madrassleverandør. Lave administrasjons kostnader samt store innkjøp direkte fra fabrikk til vårt sentral-lager på Notodden sikrer deg som kunde rask fraktfri levering til markedets beste pris.

Dette gjør din møbelhandel billigere - raskere - og mye enklere!

Alle varer blir levert når du er ferdig på din jobb på ettermiddag/kveld etter avtale gjort på forhånd. Alle leveringer er med egen Møbelmann1 bil og sjåfør. Betalingen gjør du enkelt i bankterminalen i bilen.

Vi leverer fraktfritt til hus og hytter over store deler av Østlandet.

Box2
Svane® utstilling

Ta en tur innom vår Svane® utstilling og finn sengen som passer best kroppen din. Prøv selv eller la deg veilede av en av våre dyktige selgere.

Gratis hjemlevering
Notodden - Kongsberg - Drammen - Oslo - Tønsberg - Larvik - Skien